Features

Samenwerking en maatwerk

De oorspronkelijke vraag  van u als klant is de start van elke opdracht. U wordt optimaal betrokken bij het ontwerp van uw meubelstuk, en we streven naar een gezamenlijk creatieproces. Wij zijn altijd bereid om samen met u thuis te beoordelen, hoe een meubel past in uw leefomgeving en hoe deze eruit komt te zien.

Milieuvriendelijk

Streven is het zo milieuvriendelijkheid mogelijk vervaardigen van de producten met zo min mogelijke belasting voor het milieu. Dit betreft zowel de houtkeuze, het maakproces, als wel de afwerking met olie, was of lak. De keuze voor gebruik van inlands hout hoort daar ook bij.

Duurzaamheid

Wij kiezen voor duurzame producten: degelijk, solide maar toch ook licht en speels qua vormgeving. Graag maak ik gebruik van authentieke houtverbindingen, evenals verbindingen met lamello’s en deuvels.

Ambachtelijk

Liefde voor het vak van meubelmaker en houtbewerker uit zich in het ambachtelijke proces. Niets mooiers om vanuit het echte eerlijke massieve hout toe te werken naar een mooi product. Ik probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij de verschillende houtsoorten: wat spreekt daaruit, wat past het mooist. Nadat we de houtkeuze hebben gemaakt, begint […]